View Single Post
Old 02-23-2024, 05:33 PM
DJRodriguez88 DJRodriguez88 is offline
Member
 
Join Date: Jul 2021
Location: San Diego
Posts: 86
DJRodriguez88 is on a distinguished road
DJRodriguez88 DJRodriguez88 is offline
Member
 
Join Date: Jul 2021
Location: San Diego
Posts: 86
DJRodriguez88 is on a distinguished road
Finally got some time to work on the 4runner today...

I put the thermostat back in, bled/burp using no-spill funnel, heaters on, etc...

With the heaters on full blast I'm hovering at 195-198F. As soon as I turn them off I start creeping up to 205+.

My lower radiator hose stays cool to the touch the whole time, sounds like my t Stat is either opening too slowly or not opening as much as it should.

I thought my test showed that it was working bit I guess not as well as it should be. I'll order a new unit and test it before install so I can compare the behavior
DJRodriguez88 is offline   Reply With QuoteReply With Quote
 
Powered by vBadvanced CMPS v3.2.2

All times are GMT -4. The time now is 03:50 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions Inc.
Search Engine Optimisation provided by DragonByte SEO (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2024 DragonByte Technologies Ltd.
User Alert System provided by Advanced User Tagging (Lite) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2024 DragonByte Technologies Ltd.
***This site is an unofficial Toyota site, and is not officially endorsed, supported, authorized by or affiliated with Toyota. All company, product, or service names references in this web site are used for identification purposes only and may be trademarks of their respective owners. The Toyota name, marks, designs and logos, as well as Toyota model names, are registered trademarks of Toyota Motor Corporation***Ad Management plugin by RedTyger
 
Copyright © 2020