User Tag List

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Old 12-24-2019, 12:22 PM #16
MaineRunna's Avatar
MaineRunna MaineRunna is offline
Member
 
Join Date: Sep 2018
Location: Eliot, Maine USA
Posts: 277
Real Name: Mike
MaineRunna will become famous soon enough MaineRunna will become famous soon enough
MaineRunna MaineRunna is offline
Member
MaineRunna's Avatar
 
Join Date: Sep 2018
Location: Eliot, Maine USA
Posts: 277
Real Name: Mike
MaineRunna will become famous soon enough MaineRunna will become famous soon enough
Normal parasitic draw should be under 100mA, preferably below 60. It is completely normal for a car that has been sitting for months to not start due to normal current draw. New cars will go dead in a month usually due to the 20 computers in them, overnight if one single module doesn't go to "sleep". When you said it had power until you turned the key that indicates to me you have a bad connection right at the battery. Super common problem. If you can wiggle one of your terminals even a tiny bit it will cause those symptoms. People bring me cars all the time that they couldn't jump start or they just put a battery in and it still won't start and it just has a bad connection.
__________________

98 SR5 4X4 5spd, desert dune metallic, Toytech Eibach 3" lift, 1" body lift, 4XInnovations bumpers, Doug Thorely Headers, Magna-flow converter, RCI skid plate, SPC UCA's & rear LCA's, Tundra brakes, BFG 255/85R16 Mud Terrain T/A's 225,000 miles
MaineRunna is offline   Reply With QuoteReply With Quote
Reply

Tags
battery , completely , interstate , problem , solved

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Help! It's Christmas Day and I broke my girlfriends 4Runner saw2239 3rd gen T4Rs 12 12-26-2013 12:56 AM
a 4yr old broke my 4runner! TXNuke 5th gen T4Rs 23 03-07-2013 06:32 PM
Broke my 4Runner. Jeremy556 5th gen T4Rs 4 06-30-2012 06:55 PM
'97 4Runner Manual 4x4... What to do with it? Broke motor tampabud 3rd gen T4Rs 11 02-23-2012 01:56 PM
My Brother In Law Broke My 4Runner Kfarm Problems & Warranty Issues 2 08-22-2009 08:29 AM

Powered by vBadvanced CMPS v3.2.2

All times are GMT -4. The time now is 03:14 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.
Search Engine Optimisation provided by DragonByte SEO (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
Feedback Buttons provided by Advanced Post Thanks / Like (Lite) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
User Alert System provided by Advanced User Tagging (Lite) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
***This site is an unofficial Toyota site, and is not officially endorsed, supported, authorized by or affiliated with Toyota. All company, product, or service names references in this web site are used for identification purposes only and may be trademarks of their respective owners. The Toyota name, marks, designs and logos, as well as Toyota model names, are registered trademarks of Toyota Motor Corporation***Ad Management plugin by RedTyger
 
Copyright © 2019