User Tag List

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Old 01-20-2020, 09:55 AM #1
jgue467's Avatar
jgue467 jgue467 is offline
Senior Member
 
Join Date: Sep 2011
Location: Austin, Texas
Posts: 2,482
jgue467 will become famous soon enough jgue467 will become famous soon enough
jgue467 jgue467 is offline
Senior Member
jgue467's Avatar
 
Join Date: Sep 2011
Location: Austin, Texas
Posts: 2,482
jgue467 will become famous soon enough jgue467 will become famous soon enough
STUMPER: Added LED dash lites, Trac/VSC On if placed in reverse first

As the title says, I just swapped my dash lites to VLEDs, all good, nice Blue tone. Yet If I place vehicle into reverse and then D within seconds the TRAC/VSC lites fire up.

If I start engine and simple place into D (when no reversing is necessary), no dash lights. As soon as I place shifter into R, dash TRAC/VSC turn on.

I took the dash apart several times, double checking connections, connections on ECU under dash, all are tight.

Any ideas other than reverting to old style incadescent dash lights?

Previous to these new LED dash lights, TRAC/VSC would only come one when locking the center diff.

thanks for any advice.
__________________
2001 Limited 4WD - 320K - SunfireRed\Thunder Cloud; - 265/75/16 Michelin A/T2s - Fat Pat's 1.5" BL
StopTech slotted rotors - Magnefine trans filter - In series trans cooler, Original: paint, engine, 4wd, trans, mstr cyl & brake system, rear axle seals, A/C, steering pump, steering rack, front/center/rear diffs, all electric motors, seat heaters and on and on. WooHoo!!
jgue467 is offline   Reply With QuoteReply With Quote
Reply

Tags
dash , lights , lites , place , trac/vsc

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Reverse switch not reading on dash. yotaguy674 4th Gen T4Rs 3 05-10-2018 08:24 PM
TRAC OFF and no reverse Matt fe2o3 5th gen T4Rs 17 12-07-2016 12:38 AM
A little stumper Antpwr 3rd gen T4Rs 5 01-26-2011 02:09 PM
VSC/TRAC/CEL lites after checking fuses NCSCOTT Problems & Warranty Issues 0 03-30-2006 08:34 PM
Anyone ever added lights under the dash area? atomic punk 4th Gen T4Rs 1 02-18-2005 08:17 AM

Powered by vBadvanced CMPS v3.2.2

All times are GMT -4. The time now is 10:37 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.
Search Engine Optimisation provided by DragonByte SEO (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
Feedback Buttons provided by Advanced Post Thanks / Like (Lite) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
User Alert System provided by Advanced User Tagging (Lite) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
***This site is an unofficial Toyota site, and is not officially endorsed, supported, authorized by or affiliated with Toyota. All company, product, or service names references in this web site are used for identification purposes only and may be trademarks of their respective owners. The Toyota name, marks, designs and logos, as well as Toyota model names, are registered trademarks of Toyota Motor Corporation***Ad Management plugin by RedTyger
 
Copyright © 2020