User Tag List

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Old 09-15-2021, 01:08 PM #16
19963.4lsr5 19963.4lsr5 is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2013
Location: Stouchsburg PA
Posts: 4,390
19963.4lsr5 is a glorious beacon of light 19963.4lsr5 is a glorious beacon of light 19963.4lsr5 is a glorious beacon of light 19963.4lsr5 is a glorious beacon of light 19963.4lsr5 is a glorious beacon of light 19963.4lsr5 is a glorious beacon of light
19963.4lsr5 19963.4lsr5 is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2013
Location: Stouchsburg PA
Posts: 4,390
19963.4lsr5 is a glorious beacon of light 19963.4lsr5 is a glorious beacon of light 19963.4lsr5 is a glorious beacon of light 19963.4lsr5 is a glorious beacon of light 19963.4lsr5 is a glorious beacon of light 19963.4lsr5 is a glorious beacon of light
Quote:
Originally Posted by hallj22 View Post
No, I did not. I had some ups and downs in life like most of us. It caused my oil issue to go on the back burner and it's been sitting ever since. I just recently purchased a new oil pump and pickups. I finally have my garage clean enough to roll her back in. However, my wife decided to fall 2 days ago and break her 1st, 2nd, and 3rd metatarsal's in her foot. So we will see how much time this takes away from tearing into the issue again. I will post as soon as I know more.

You had 18psi with cold oil or hot oil?


Sent from my iPhone using Tapatalk
19963.4lsr5 is offline   Reply With QuoteReply With Quote
Old 09-23-2021, 02:51 PM #17
hallj22 hallj22 is offline
Member
 
Join Date: Sep 2009
Location: tennessee
Posts: 40
hallj22 is on a distinguished road
hallj22 hallj22 is offline
Member
 
Join Date: Sep 2009
Location: tennessee
Posts: 40
hallj22 is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by 19963.4lsr5 View Post
You had 18psi with cold oil or hot oil?


Sent from my iPhone using Tapatalk

It had been running for 10 minutes or so. The engine was good and hot when I got back under the hood.
hallj22 is offline   Reply With QuoteReply With Quote
Reply

Tags
change , oil , pressure , read , seafoam

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
5th gen tranny input/output shaft speed sensor Chrisjamo 5th gen T4Rs 3 11-08-2021 10:32 PM
MAP sensor? or how does the ECM read manifold vacuum? txzaphod 3rd gen T4Rs 4 09-14-2020 07:15 PM
Output speed sensor OffKamber 5th gen T4Rs 4 11-14-2019 10:15 AM
2002 4runner o2 sensor output voltage Aelfwine 3rd gen T4Rs 4 01-10-2014 12:56 AM
MAF sensor output type greasefingers Engines / Suspension / Wheels / Tires / Audio / Accessories 2 08-11-2005 02:26 PM

Powered by vBadvanced CMPS v3.2.2

All times are GMT -4. The time now is 03:18 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions Inc.
Search Engine Optimisation provided by DragonByte SEO (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2021 DragonByte Technologies Ltd.
Feedback Buttons provided by Advanced Post Thanks / Like (Lite) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2021 DragonByte Technologies Ltd.
User Alert System provided by Advanced User Tagging (Lite) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2021 DragonByte Technologies Ltd.
***This site is an unofficial Toyota site, and is not officially endorsed, supported, authorized by or affiliated with Toyota. All company, product, or service names references in this web site are used for identification purposes only and may be trademarks of their respective owners. The Toyota name, marks, designs and logos, as well as Toyota model names, are registered trademarks of Toyota Motor Corporation***Ad Management plugin by RedTyger
 
Copyright © 2020