User Tag List

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Old 08-16-2022, 09:07 PM #1
Bolderboulder's Avatar
Bolderboulder Bolderboulder is offline
Member
 
Join Date: Sep 2016
Location: Tampa, FL
Posts: 33
Bolderboulder is on a distinguished road
Bolderboulder Bolderboulder is offline
Member
Bolderboulder's Avatar
 
Join Date: Sep 2016
Location: Tampa, FL
Posts: 33
Bolderboulder is on a distinguished road
Fog lights worked a few months and now nothing

I added fog lights about three years ago and they worked fine for about three or four months then quit working. Today I replaced the fog light relay in the engine bay's fuse box and also confirmed that the 15A mini fuse in that same box is good. The fog lights will not turn on regardless of low or high beams on, and I made certain that the switch on the turn signal stalk is on.
has anyone else had a similar situation? Someone posted a while back that they found some sort of "secret switch" and that got them working.
I really need these lights to work!
Thanks for any help you can provide!
Bolderboulder is offline   Reply With QuoteReply With Quote
Old 08-17-2022, 07:05 AM #2
Too Stroked's Avatar
Too Stroked Too Stroked is offline
Member
 
Join Date: Mar 2021
Location: Rochester, NY
Posts: 471
Too Stroked is a jewel in the rough Too Stroked is a jewel in the rough Too Stroked is a jewel in the rough Too Stroked is a jewel in the rough
Too Stroked Too Stroked is offline
Member
Too Stroked's Avatar
 
Join Date: Mar 2021
Location: Rochester, NY
Posts: 471
Too Stroked is a jewel in the rough Too Stroked is a jewel in the rough Too Stroked is a jewel in the rough Too Stroked is a jewel in the rough
A simple test light is your friend here. First, see if you have power at the bulbs. If not, trace back through the circuit to see where you do and don't. If you have power at the bulbs, check the bulbs for continuity. And don't forget to check your grounds.

Don't just throw parts at what could be a relatively simple problem.
Too Stroked is offline   Reply With QuoteReply With Quote
Reply

Tags
fog , lights , switch , turn , working

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
4X4 Never worked right plumr 4th Gen T4Rs 6 12-27-2012 10:18 PM
The rig got dirty and worked a little 4mymalamute 3rd gen T4Rs 2 10-11-2011 12:13 PM
After 18 Months of Research & Waiting, and 15 months on T4R.org... sp8ball 5th gen T4Rs 24 03-22-2011 03:18 PM
It Worked - Pics! seathru 3rd gen T4Rs 10 08-14-2009 10:01 AM

Powered by vBadvanced CMPS v3.2.2

All times are GMT -4. The time now is 07:12 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2023, vBulletin Solutions Inc.
Search Engine Optimisation provided by DragonByte SEO (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2023 DragonByte Technologies Ltd.
Feedback Buttons provided by Advanced Post Thanks / Like (Lite) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2023 DragonByte Technologies Ltd.
User Alert System provided by Advanced User Tagging (Lite) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2023 DragonByte Technologies Ltd.
***This site is an unofficial Toyota site, and is not officially endorsed, supported, authorized by or affiliated with Toyota. All company, product, or service names references in this web site are used for identification purposes only and may be trademarks of their respective owners. The Toyota name, marks, designs and logos, as well as Toyota model names, are registered trademarks of Toyota Motor Corporation***Ad Management plugin by RedTyger
 
Copyright © 2020